Zmogljivost vsake komponente

Intel® Atom™ CPU

Intel® Atom™ 330 je ultra-nizko napetostni x86-64 procesor. Procesor ima dve jedri, ki tečeta s frekvenco 1,6 GHz in podpira 64 bitna navodila. Procesor omogoča pri maximalno 8W porabe hitro in nemoteno delo z aplikacijami.

nVidia® ION™

NVIDIA® ION™ je platforma, ki vključuje NVIDIA® GeForce® 9400M grafični čip. NVIDIA® ION™ sistem tako podpira Microsoft® DirectX® 10 in OpenGL® 3.2. To mu omogoča predvajanje FullHD 1080p videja. Dodatne NVIDIA® funkcije, ki so podprte so tretja generacija NVIDIA® PureVideo™ HD, NVIDIA® CUDA™ ter NVIDIA® OpenCL™.

Pomnilnik

Z vse do 4GB pomnilnika vam greenBOX ponuja zadostno količino pomnilnika za vaše aplikacije. Sedaj lahko brez težav zaženete in uporabljate več aplikacij hkrati. DDR2 pomnilnik z 800 MHz pa poskrbi za hitro delovanje le teh. Konfigurirate si greenBOX po vaših osebnih potrebah kar preko spleta pod rubriko nakup.

Neomejene opcije priklopa

greenBOX vam omogoča veliko različnih možnosti priklopa brez nakupa dodatnih vmesnikov in naprav. Za povezavo vašega monitorja je na voljo DVI (HDCP) priklop (priložen vmesnik DVI-VGA), dodatno je na voljo HDMI (HDCP in 7.1 kanalni audio) priklop za TV ali projektor. Lahko se celo povežeta dva zaslona za prikaz vaših fotografij, filmov in datotek. Za povezavo v omrežje skrbita 1Gbps mrežni priklop in integriran Wirelles N vmesnik. Na voljo imate tudi Bluetooth® vmesnik s katerim lahko preprosto brezžično povežete greenBOX z vašim mobilnim telefonom, dlančnikom, tipkovnico, miško ali drugo Bluetooth napravo.
greenBOX vam ponuja tudi druge priključne možnosti v izobilju. Tako ima na voljo 6 USB vrat (* v primeru opcije Bluetooth® je na voljo 5 vrat), PS2 priklop in 3 avdio vhode/izhode, tako bo zadostil potrebam vaše tipkovnice, miške, digitalnega fotoaparata, zunanjega trdega diska, tiskalnika in kakršni koli drugi napravi, ki jo uporabljate.